Onze Adrian Zarzo over tapas

‘Het is een oude traditie, maar tapas passen ook helemaal in de moderne culinaire beleving. Iedereen wil tegenwoordig licht verteerbare, kleine gerechtjes, als het even kan in de vorm van ‘shared dining’: gezellig samen een hele avond allerlei lekkere dingen proeven, zonder dat je het gevoel hebt ‘aan de maaltijd te zitten’. Bij Valenzia zijn ze helemaal op die moderne beleving ingesteld. Je kunt er een normaal hoofdgerecht bestellen, maar het grootste deel van de menukaart is gevuld met allerlei kleine hapjes en gerechtjes. En het leuke is dat Spanje en Azië er samenkomen: patatas bravas staan naast loempiaatjes, de Iberico-kroketjes ogen net zo aantrekkelijk als de krokante sushi tonijn, en na de pulpo a la Gallega smaken de flensjes met Pekingeend prima.

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

Meer informatie
Zarzo

Sun

Geniet bij Sun by Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Sun

Bodega

Naast het restaurant Sun bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega