We hebben een ‘Bib’!

We hebben een ‘Bib’!

Nadat we deze week al de waanzinnige notering in de Gault Millau mochten ontvangen, bereikt vandaag ons het nieuws van Michelin.
Valenzia wordt in de gids van 2018 beloond met een Bib Gourmand voor de goede prijs-kwaliteit verhouding volgens de inspecteurs. En nu zijn we nog blijer!

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

Meer informatie
Zarzo

Sun

Geniet bij Sun by Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Sun

Bodega

Naast het restaurant Sun bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega