Kerst by Valenzia

Kerst by Valenzia

Wij zijn met deze fijne en gezellige dagen geopend voor het diner vanaf 18.00 uur.

Op 24, 25 en 26 december serveren wij ons 5 gangen kerstmenu inclusief koffie en friandise voor € 65,00.

Bij elke gang kunt u van ons een side dish verwachten.

Graag verwelkomen wij u op een van deze dagen!

 

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

Meer informatie
Zarzo

Sun

Geniet bij Sun by Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Sun

Bodega

Naast het restaurant Sun bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega