Wijn van de maand

Op dinsdagavond 2 april aanstaande organiseren WineMatters en sommelier Ruben Kwakman van restaurant Zarzo*een uniek wijndiner bij restaurant Sun by Zarzo. Reden genoeg voor ons om een van deze bijzondere wijnen uit te roepen tot onze wijn van de maand!

Newton Johnson Southend Chardonnay 2017

Een goed uitgebalanceerde wijn met tonen van rijpe limoenen, honing, scherpe gember en citroenschil, gevolgd door een luchtige geur van jasmijn. Sappige citrusvruchten in de mond, gevuld met boterachtige brioche, versmallend tot een pittige, levendige afdronk.

Benieuwd naar onze nieuwe kaart waar deze wijn ook op staat? Check onze gehele kaart hier

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

Meer informatie
Zarzo

Sun

Geniet bij Sun by Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Sun

Bodega

Naast het restaurant Sun bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega