Work @ Valenzia?!

BEDRIJFSLEIDER VALENZIA BY ZARZO (FULLTIME, PER HEROPENING HORECA)

We staan te popelen om weer van start te kunnen gaan begin juni! Ons team mist helaas nog een típico bedrijfsleider! Jij bent wereldwijs, Spaans-Aziatisch eten zorgt dat je foodliefde sterker wordt en jij durft, onder de vleugels van Adrian Zarzo, foodtrends en innovaties te spotten en door te voeren in het concept Valenzia by Zarzo.
 

VALENZIA BY ZARZO

Zoals Anton Philips in de jaren dertig Eindhoven liet opbloeien op het gebied van kennis en techniek, zo doen Adrian Zarzo en Sunny Devens dat tegenwoordig op gastronomisch gebied. In 2013 opende Adrian restaurant Zarzo en in 2015 werd Zarzo bekroond met een Michelinster. In samenwerking met Sunny Devens opende hij het jaar erop het ‘mediterrasian’ restaurant Valenzia en in mei 2018 werden twee nieuwe zaken aan dat gezamenlijke repertoire toegoevoegd: Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo. Waar Zarzo er is voor het sterrendiner, kun je bij Valenzia terecht voor gastro-tapas. Een perfecte mix tussen Spaanse tapas en Asian streetfood, oftewel ‘mediterrasian’. Een pot pouri van mediterraans, aziatisch en en mezze-sharing. Een tafel vol verschillende gerechten, met wereldse variaties. Vlees, vis, vega, bites, dishes, borrels, sangria en goede wijnen. Gasten komen voor gezelligheid met vrienden, familie en collega’s.
 

HOE ZIET HET WERK ALS BEDRIJFSLEIDER ER UIT?

Je staat elke dag klaar om de gasten een muy bueno avond te laten beleven. Foodtrends en innovaties spot jij dag in, dag uit. Jij durft ze door te voeren op het menu en in het restaurant. Jij daagt het personeel uit om extra stappen te maken en geeft ze een Spaanse peper of compliment waar nodig. Jij bent het concept Valenzia en voert het door en door. Door jou gaat het Valenzia verhaal leven onder je personeel, de bezoeker en bewoner van Eindhoven. Het standaard werk doe jij steady, vanzelfsprekend. Deze baan geeft jou de kans om onder de naam van Zarzo volledig je eigen restaurant te runnen.
 
WAT MAAKT JOU DE PERFECTE BEDRIJFSLEIDER?

 • Je hebt minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Jouw vrienden kennen jou als culinaire expert met een creatieve twist;
 • Je spreek vloeiend Nederlands, je bent goed in Engels en de Spaanse taal is een pré;
 • Stress in de tent? Niet bij jou. Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Links of rechts? Zelfstandig maak je weloverwogen keuzes;
 • Informatie is bij jou veilig en je kunt strategische keuzes maken;
 • Gastvrijheid zit je in het bloed;
 • Voor minder dan uitstekende service doe je het niet;
 • Je zorgt voor humor op de vloer!

 

WAT WERKEN BIJ VALENZIA BY ZARZO ZO TOF MAAKT?

 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je hebt ruimte voor eigen (creatieve) inbreng;
 • Je werkt in een gezellige en dynamische omgeving;
 • Het team voelt als familie en bouwen een goede band op;
 • Je krijgt een marktconform salaris en 25 vakantiedagen;
 • Je krijgt alle bijkomstigheden van de horeca CAO.

 

Heb je al zin om Valenzia by Zarzo beroemd te maken?
Solliciteer direct en stuur je CV en motivatie naar info@valenzia.nl

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

Meer informatie
Zarzo

Sun

Geniet bij Sun by Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Sun

Bodega

Naast het restaurant Sun bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega