Zoals Anton Philips in de jaren dertig Eindhoven liet opbloeien op het gebied van kennis en techniek, zo doen Adrian Zarzo en Sunny Devens dat tegenwoordig op gastronomisch gebied. In 2013 opende hij Zarzo. In 2015 werd Zarzo bekroond met een Michelinster. In samenwerking met Sunny Devens opende hij het jaar erop het ‘Mediterrasian’ restaurant Valenzia. In mei 2018 werden twee nieuwe zaken aan dat gezamenlijke repertoire toegevoegd: Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo. De open keuken zit in het midden van de twee onlangs geopende restaurants.  Waar Zarzo er is voor het sterrendiner, kun je bij Valenzia terecht voor gastro-tapas. Sun by Zarzo is het Frans-Mediterraanse restaurant en bij Bodega staan borrels & bites in de hoofdrol.

2004 – 2008

Sunny en Adrian leren elkaar kennen bij de Librije. Sunny was Assistent Maître; Adrian Sous-chef; later Sommelier. Ze spenderen vele zondagen samen met vrienden, Jonnie, Therese en het gezin. Ze spelen spelletjes, genieten van lekker eten en natuurlijk van wijn. Een hechte vriendschap is ontstaan.

2016

Samen met Sunny Devens breidt Adrian het 'By Zarzo'-imperium uit met een Spaans-Aziatisch tapasrestaurant. Tegenover Zarzo, aan de overkant van de Dommel, wordt restaurant Valenzia geopend.

2017

Valenzia behaalt al na een jaar een Bib Gourmand.

2018

By Zarzo wordt langzaam maar zeker een merk. Om de hoek van Restaurant Zarzo openen Adrian en Sunny twee nieuwe zaken: Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo. Een brasserie in klassieke stijl, met Frans-Mediterraanse gerechten. Bodega is een sfeervolle wijnbar, waar de gasten van alle Zarzo-zaken lekker kunnen naborrelen. In november behaalt Valenzia voor het tweede jaar op rij een Bib Gourmand.